Biokosmetika SKEYNDOR

02.03.2009 12:05
 
 
Značka SKEYNDOR je ve světě velmi uznávanou pro své inovační koncepty a používání nejnovějších přísad, což umožňuje uvedení nejmodernějších výrobků na trh, zatímco jejich výzkumné středisko R+D vytváří nová složení připravené k patentování.
 
Všechny výrobky jsou vyvinuty exklusivně SKEYNDOR výzkumným střediskem R+D a k výrobě využívají pouze původní suroviny biotechnologického, mořského a rostlinného původu. Kromě toho provádí DERMATOLOGICKÉ testy, aby zajistily bezpečné použití svých výrobků, dále testy na jejich klinickou výkonnost, čímž zajistí výborné výsledky pro konečné uživatele 
 

Výrobky SKEYNDOR jsou dobře známé pro svou lehkou a nemastnou strukturu, vynikající účinek, inovační přísady a poutavou prezentaci. Výroba specializovaných přípravků pro profesionály umožňuje firmě SKEYNDOR používat silnější přísady, které nemohou být obsaženy v produktech pro běžné uživatele. Navíc SKEYNDOR nabízí širokou škálu výrobků pro tvář i tělo, dekorativní kosmetiku, opalovací přípravky, přípravky pro muže a specifické řady – Vitamin C, Platinum, Spa, Crystal White atd., které uspokojí potřebu kůže v každém ročním období a v každé fázi života.

Více o kosmetice SKEYNDOR zde