Připravujeme pro Vás na měsíc srpen

20.07.2009 14:56

Tato mimořádná masáž hlavy ulevuje od napětí a stresu, kterému jsme neustále vystavováni. Dovede vás k maximální relaxaci a uvolnění


Indická masáž hlavy je prospěšná díky tomu, že se praktikuje na částech, které jsou důležitými energetickými centry. Pokud je člověk ve stresu, hromadí se v těchto oblastech napětí, které se neustále hromadí a zapříčiňuje spoustu dalších bolestí. Není tedy divu, že v Indii dostávají lidé tuto masáž často od narození.

Tato terapie pomáhá ulevit od bolestí hlavy, pomáhá při nespavosti, hučení v uších ale hlavně zklidňuje duši a odplavuje stres. V moderním světě trpíme účinky stresu pravděpodobně více než naši předkové. Nejvíce se stres a napětí hlavě a v oblasti krku a ramen, kde jsou důležitá energetická centra v těle. Napětí se nám potom začíná hromadit v podobě ztuhlého krku a ramen. Indická masáž hlavy vás odvede ze shonu a každodenního stresu, zmírní napětí a zlepší výkonnost oběhového a lymfatického systému.. Toxiny z napjatého svalstva se rozptýlí a vašemu tělu se vrátí ztracená pružnost, pevnost a chuť do života. Zcela právem se této terapii říká masáž dobré nálady.

zdroj: masáže Zlín Miroslav Málek